Jette Lund:
"Hvad der synes at være startet som en leg med ord, er blevet til en anderledes, underfundig måde at "story-telle" på: Viden, kløgt, humor, rytmik og historie går her hånd i hånd frem og tilbage i tiden, og rækker gennem Bentes hjerte ud til stjernerne, galakserne - ind i fremtiden.
Der er chance for at komme med på en sjov tur og blive klogere.
Bogen slår på mange strenge og når således ud til store som små i et spændende layout sammen med herlige underbyggende illustrationer. -  Elegant."


Lisbeth Nørregaard Gram:
Jeg er glad og taknemmelig for, at jeg fik lov til at være med til at virkeliggøre udgivelsen af “Krøllerier på kendte stier”. Den er en nydelse fra ende til anden – lige spændende for de, der helst mærker historien gennem læsning – og for os, der gerne vil “leve” den - mærke den.

Rimet om Sørøveren Alf, var det første af Bentes “krøllerier”, jeg læste for et par år siden. Og den tekst der nu ledsager rimet  i bogen, var dengang blot ord fra Bentes mund.....men fængslende....fascinerende. Wauuuu!
Ordene – historien – sagnet, fik straks min hjerne til at flagre fremad på historiens sti – og jeg skriblede alt det ned, som Alf tryllede frem i mit sind – alt det, som Gråsten by, Kommune, Skovdistrikt, Skole og Musikskole kunne bruge en levendegjort historie til.
Jeg så byfester med Alf som tema - sørøver-regattaer roklubberne imellem – kokke ved bål i skoven – nattevandringer – komponist-konkurrencer og så videre og så videre. Storyliving!  
- og det var endda bare tanker ud fra det ene tema om Alf – tænk hvad det kan blive til - der er 28 andre i bogen!

Der var ingen tvivl om, at jeg kunne se potentialet i at udgive alle krøllerierne i bogform.
Det ville simpelthen være en gave til byen Gråsten og alle os, der lever og erhverver os her – for slet ikke at tale om turisterne - især nu, hvor byen bl.a. gennem Feriecenter Fiskenæs atter genvinder sin status som kur-by, og derfor gæstes af et publikum, der opholder sig her i længere perioder.
Her har de i een bog en vejviser til naturen, historien og seværdighederne – og en idé-bog der simpelthen råber på levendegørelse. Det er bare om at komme igang!

Om jeg er blevet smittet / besjælet af historien undervejs i læsningen og færdiggørelsen af bogen, ved jeg ikke, men det er ganske vist, at jeg under sommerens overnatning på Økobasen Syvstjernen – lige før morgengry, blev kildret under tæerne i soveposen af en lille stribet skovnisse....
Din egen mening om bogen:
Navn:
Kommentar: