Krøllerier - Udkommer i september Gråsten-Bogen
En fuldstændig ny og anderledes måde at formidle og lære på. Historie, kultur og natur går her hånd i hånd, så bogen kan bruges som en undervisningsbog, en familiebog og som en guide eller turistvejleder ud i lokalområdet.

”Krøllerier på kendte stier” – GRÅSTEN er på 72 sider i storformat (25x25 cm). Stift indbundet og trykt på eksklusivt papir.
Tekster om 29 kendte og mindre kendte seværdigheder fra Gråstens lokalområde danner en overordentlig inspirerende helhed sammen med smukke illustrationer af Lotte Nybo – bl.a. kendt for sine penselstrøg i ”Alletiders ABC”.
Ide´, fotografier, krøllede rim og historiske tekster af Bente Løwe Christiansen, der bl.a. har undersøgt gamle gotiske tekster for at finde de udpluk af lokale sagn, som er iblandet bogens faktuelle tekster.
2 store oversigtskort bagest i bogen markerer de steder, som bogen beskriver eller berører, og små detalje-kort ledsager den enkelte seværdighed inde i bogen.
Pris kr. 269,-  Bestil her


Postkort
Ud over bogen findes der tilhørende 16 forskellige postkort med illustrationer fra bogen med en særlig ”krøllet” hilsen. Postkort kan her købes i sæt a 8 stk. (Løssalg bl.a. i Gråsten boghandel)  
Sæt A: Syvstjernen - Sørøveren Alf - Holbæk – Fiskehejrer – Hemmelig gang - Hejremosebæk - Dybbøl Mølle - Fiskenæs
Sæt B: Teglværker - GråstenerÆblet - Adsbøl Dam – Galgebakken – Ler – Prinsessesøerne - Grænsen - Karpedamme

Pris pr. sæt á 8 stk.  kr. 40,-  Bestil her

Postkort lavet udfra bogen

Plakater
Ligeledes er der fire plakater i størrelsen A2 også med forskellige motiver og Krøllerier fra bogen.
4 af de mest fantasy-prægede illustrationer fra bogen, kan fås som plakater i A2 format (42x60 cm) – til at sprede gys og begejstring på børne- og teenageværelset.
Pris pr. stk. kr. 50,-   Bestil her

Plakater lavet udfra bogen

 
Kunsttryk
I serien findes en række kunsttryk i formatet 30 x 40 cm.. Seks forskellige af bogens illustrerede sider kan købes i kunsttryk signeret af såvel kunstner som forfatter. Kunsttrykkene er fremstillet på kraftigt, præget papir indeholdende bomuldsfibre og findes kun i et begrænset oplag. Genoptryk vil ikke blive foretaget.).
Pris pr. stk. kr. 400,-   Bestil her

Kunsttryk lavet udfra bogen